top of page

PRISIJUNK PRIE MŪSŲ!

Neapolietiškos picos kepėjas

800 - 1400 €/mėn.

 

Oficialus atlyginimas. Ieškome besidominčių itališka virtuve, ypač neapolietiškomis picomis. Norinčius ir motyvuotus - apmokiname. Patirtis dirbant virtuvėje - privalumas. 

 

Darbo pobūdis:


Tešlos ruošimas;
Picų formavimas ir kepimas krosnyje;
Ingredientų ruošimas;
Kitų itališkų patiekalų (užkandžiai, desertai) ruošimas;

Virėjas

800 - 1200 €/mėn.

 

Kavinės darbo laikas: 10:00 iki 20:00,
(iki 21:00 savaitgaliais).

 

Darbo pobūdis:

 

Patiekalų ruošimas ir atidavimas;
Tvarkos palaikymas;

Pagalba virtuvės darbuose;

Pasiruošimo darbai.

 

Įgūdžiai:

Ypatingų įgūdžių nereikia, apmokiname. Džiaugsimės jei rasime kruopštų ir atsakingą žmogų.

professional-cutter-carving-slices-from-whole-bone-serrano-ham-2.jpg
q.jpg

Virėjo padėjėjas

600 - 1000 €/mėn.

 

Puiki pozicija ieškantiems papildomo ar sezoninio darbo. Galima dirbti ne pilną darbo dieną ar savaitgaliais. Priimame moksleivius ir studentus. Patirtis - privalumas. 

 

Darbo pobūdis:


Pagalba virtuvėje;
Nesudėtingų patiekalų ruošimas;
Ingredientų ruošimas;
Tvarkos palaikymas;
Įvairi pagalba virėjui;

 

Maisto išvežiotojas Centre ir Aleksote

800 - 1000 €/mėn.

 

Oficialus atlyginimas. Ieškome maisto išvežiotojo, galinčio maloniai bendrauti su mūsų klientais. Rajono lokacijų išmanymas - didelis pliusas! Darbui automobilis paskiriamas.
 

Darbo pobūdis:


Maisto pristatymas pagal užsakymus;
Darbas tik centre ir Aleksoto rajone.

food-delivery-man-driving-food-box-2.jpg
DSC_9948.JPG

Pardavėja - barista

600 - 1000 €/mėn.

 

Kavinės darbo laikas: 10:00 iki 20:00,
(iki 21:00 savaitgaliais).

 

Darbo pobūdis:


Klientų konsultavimas;
Maisto išsinešti pakavimas;
Kavos ruošimas; 
Salės priežiūra ir pan.

 

Įgūdžiai:

Gebėjimas drąsiai bendrauti su klientais;
Sugebėjimas parduoti;
Patirtis dirbant maitinimo strityje;
Darbas su profesionaliu kavos aparatu;
Komunikabilumas.

Mielai laukiame ir vyresnių žmonių, svarbu yra noras išmokti! :) - pagelbėsime ir apmokinsime.

bottom of page