top of page
Natale2022-2-1.png

BONIFANTI - apdovanotas Panettone pyragų gamintojas.
Tik sviestas ir natūralus raugas.

Vieną tamsų 1932-ųjų žiemos vakarą, kažkur Pjemonte, Villafranca vietovėje, Vincenzo Bonifanti pradėjo kepti išskirtinius Panettone pyragus, gardintus traškia lazdyno riešutų ir migdolų glazūra. Kaip tada, taip ir šiandien. Respektabiliausių maisto vertintojų (Global Food Safety Initiative, Italian Excellence Institute)  prižiūrima BONIFANTI iki šių dienų puodelėja savo tradicijas, naudoja tik natūralų raugą, kuris pyragams suteikia nepakartojamą skonį ir aromatą.

 

Tik rinktiniai miltai, sviestas, švieži kiaušiniai ir rinktinių veislių citrusai.  Jei Panettone pyragą jau ragavote, privalote paragauti BONIFANTI. 

PANETTONE Glassato
750g

Itin minkštos BONIFANTI tešlos derinys su traškia lazdyno ir migdolų riešutų plutele.

 

Panettone Glassato tešla sudaryta iš rinktinių miltų, aukščiausios kokybės sviesto, šviežių kiaušinių, gardinta  razinomis, apelsinų ir citrinų cukatais, kakavos sviestu, Burbono vanile iš Madagaskaro.

Šio Panettone pyrago išskirtinumas - traškus lazdyno riešutų ir sveikų migdolų glaistas.

8194K2Hd7QL._SL1500_.png
8194K2Hd7QL._SL1500_.png

PANETTONE Moscato
1000g

Pjemonto perlas - sudėtyje esantis Moscato vynas suteikia tešlai sodraus skonio - norintiems išbandyti kažką naujo.

 

dėl sudėtyje naudojamų šviežių kiaušinių, rinktinių miltų ir aukščiausios kokybės sviestoišgaunamas unikalus BONIFANTI Panettone pyrago skonis - norintiems išbandyti kažką naujo.

 

Burbono vanilė iš Madagaskaro tobulai užbaigia skonį, kurį papildomai išryškina lazdyno riešutų ir migdolų glazūra.

nat1_d6263d5ff932b156d24478292a58f39a_1920x800.resized.jpeg
bottom of page